Μετάφραση

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Παροχή προσωπικών λογαριασμών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο στους μαθητές των Νηπιαγωγείων

 

Παροχή προσωπικών λογαριασμών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο στους μαθητές των Νηπιαγωγείων

Σύμφωνα με την εγκύκλιο 39731/Δ2.20/3/2020 του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι μαθητές/τριες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μπορούν να αποκτήσουν λογαριασμό πρόσβασης στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (Π.Σ.Δ.), μέσω του οποίου θα έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν στις διαθέσιμες πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης για την υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, καθώς και σε όλες τις υπηρεσίες του ΠΣΔ (https://www.sch.gr/services).

Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών μαθητές των Νηπιαγωγείων  να φροντίσουν για την εγγραφή των μαθητών/τριών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) στο  σύνδεσμο: https://register.sch.gr/students/ όπου θα βρουν τις απαραίτητες οδηγίες

Για τη διαδικασία εγγραφής επισημαίνουμε τα ακόλουθα σημεία:

  • Οι γονείς/κηδεμόνες θα πρέπει  να ακολουθήσουν προσεκτικά τις οδηγίες συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης, ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η εγγραφή.
  • Κατά την εγγραφή θα ζητηθεί ο Α.Μ. (αριθμός μητρώου) του/της μαθητή/τριας. Θα σας δοθεί από την προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου κα Χ.Γραμματικοπούλου. Επίσης στο πεδίο τάξη, θα επιλέξετε νήπια-προνήπια.
  • Είναι αναγκαία η ορθή αναγραφή της διεύθυνσης e-mail του και του αριθμού κινητού τηλεφώνου, ώστε να είναι εύκολη η ανάκτηση των στοιχείων μαθητικού λογαριασμού σε περίπτωση που αυτά ξεχαστούν.
  • Στο πεδίο «Τμήμα» πρέπει να οριστεί:
  • 1 ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ:  Β.Αραβανή και Σ.Σανίδα
  • 2 ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ: Ε.Δουδούλη, Α.Γαλιτσίδου
  • 3 ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ: Κουκουτσά Μ.
  • Όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή του/της μαθητή/τριας αποστέλλεται μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείο (e-mail), στη διεύθυνση e-mail που δήλωσε ο γονέας/κηδεμόνας, με τα στοιχεία εγγραφής. Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου