Μετάφραση

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Καλό καλοκαίρι!

Μια ακόμη σχολική χρονιά τελείωσε, τα συναισθήματα που μένουν πάντα ανάμεικτα και γλυκόπικρα: χαρά για μια όμορφη χρονιά, για τα νήπια που θα προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα,
λύπη που τελείωσε, που τα παιδιά θα φύγουν...


Αποχαιρετηστήκαμε με τα παιδάκια μας, αγκαλιαστήκαμε και τους ευχηθήκαμε καλή πορεία στη ζωή τους!!Αυτό είναι το σκηνικό για τη γιορτή μας! Ομαδικές εργασίες των παιδιών που έκαναν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς!Η έκθεση βιβλίου που διοργανώσαμε!

Λίγες φωτογραφίες από τη γιορτούλα μας!

Τα παιδιά του ολοήμερου μιλούν για τη φιλία!


Αν όλα τα παιδιά της γης..


 Τα παιδιά ζωγράφισαν τη θεατρική παράσταση που είδαν το χειμώνα με τίτλο "Πετώντας για την Ειρήνη!"Τα παιδιά του κλασσικού δραματοποιούν το βιβλίο του κ.Μουμουζιά "Η χήνα η Πιπίνα", ζωγραφίζοντας σκηνές από την ιστορία


 Είμαστε έτοιμοι να αποφοιτήσουμε, αλλά ας πούμε και τα καλά που μάθαμε στο νηπιαγωγείο!

 Και ο υπέροχος χορός μας που ενθουσίασε τα παιδάκια και τόσο πολύ ήθελαν να τον χορεύουν. Λέγεται danza cuduro, τα παιδιά χορεύουν στη σειρά, σηκώνοντας χεράκια και κάνοντας κύκλους και μικρά βηματάκια. Ευχαριστούμε τους γονείς-χοροδιδάσκαλους ενός μαθητή μας, που μας τον έδειξαν. Και κάτι τελευταίο, ζητήσαμε από τους γονείς να μας γράψουν μια ευχή, μια σκέψη για τη χρονιά που έφυγε. Το αποτέλεσμα: γλυκά λόγια που μας συγκίνησαν και μας αγκάλιασαν με αγάπη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!

 Και για να κλείσουμε χαρούμενα και καλοκαιρινά, σας αφιερώνουμε το τραγούδι που χόρεψαν τα νηπιάκια μας!


ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!

4 σχόλια:

 1. Τι υπέροχη ιδέα το puzzle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια και καλό καλοκαίρι Βιβή! Το ίδιο ποίημα τους έδωσα κι εγώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ευχαριστώ Δέσποινα. καλό καλοκαίρι σε όλους μας!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μια πολύ όμορφη γιορτή για το τέλος μιας πολύ όμορφης σχολικής χρονιάς! Να είστε πάντα τόσο δημιουργικοί και με αγάπη γι αυτό που κάνετε. Ευχαριστώ πολύ που με κάνατε να νιώσω πραγματικά μέρος του νηπιαγωγείου σας και ήσασταν συνάδελφοι με όλη την έννοια. Στο ταξίδι μου ως αναπληρώτρια θα σας θυμάμαι σαν έναν όμορφο σταθμό. Καλό μας καλοκαίρι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστούμε Ναυσικά και για μας ήταν μια ωραία χρονιά! Χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί σου!

   Διαγραφή